Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Xbox One S All-Digital Edition

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Windows Central, η Microsoft πρόκειται να λανσάρει το μοντέλο του Xbox One S δίχως οπτικό μέσο, στις 7 Μαΐου 2019. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι έχουν περιέλθει στην κατοχή της έγγραφα όπου αναφέρεται η εν λόγω ημερομηνία, καθώς και εικόνες από τη συσκευασία. Η Microsoft φέρεται ότι έχει ονομάσει το νέο μοντέλο “Xbox One S All-Digital edition” με τη διαφορά του από το κλασσικό Xbox One S να είναι η έλειψη Blu-ray. Σύμφωνα πάντοτε με το ίδιο ρεπορτάζ, το νέο Xbox One S θα διαθέτει σκληρό δίσκο 1TBB και θα συνοδεύεται από τις ψηφιακές εκδόσεις των Forza Horizon 3, Sea of Thieves και Minecraft, για τα οποία ίσως υπάρχει και η επιλογή να έρχονται προ-εγκατεστημένα. Εννοείται ότι το Xbox Game Pass θα είναι απαραίτητη συνοδεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*