Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαψεύδεται ότι κοντεύει να ολοκληρωθεί το voice acting για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

*
Τελικά δεν ισχύουν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα, ότι το voice acting του The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή του.

Πολλά μέσα του εξωτερικού αναπαρήγαναν την πληροφορία πως στο Un Café Con Nintendo podcast, οι ισπανόφωνοι voice actors του The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 Marc Navarro (Revali) και Nerea Alfonso (Zelda), δήλωσαν ότι η δουλειά τους στο παιχνίδι τελείωσε. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και πρόκειται για λάθος στη μετάφραση, μιας και το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι δύο ηθοποιοί, τους απαγορεύει να δημοσιεύσουν οτιδήποτε για τη δουλειά τους στο παιχνίδι.


Εν τω μεταξύ, από την Ε3 2019 που ανακοινώθηκε το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 ελάχιστες πληροφορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ελπίζουμε το επόμενο διάστημα να μάθουμε περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*