Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διευθυντικές θέσεις στην Activision για τους συνιδρυτές της Sledgehammer Games

*
O Michael Condrey και ο Glen Schofield, συνιδρυτές της Sledgehammer Games και directors του Call of Duty: WWII, άφησαν τις θέσεις τους στο studio, προκειμένου να αναλάβουν διευθυντικά πόστα στην Activision. Εκπρόσωπος του publisher δήλωσε ότι μετά την απίστευτη επιτυχία του Call of Duty: WWII, ο Glen Schofield και ο Michael Condrey αποφάσισαν να μεταφερθούν σε νέους ρόλους στο εσωτερικό της Activision. Επίσης τους ευχαρίστησε για το έργο που έχουν ως τώρα προσφέρει και ενημέρωσε ότι τη θέση τους στη Sledgehammer Games θα πάρει ο Aaron Halon, που διεθέτει μεγάλη εμπειρία και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του studio. Για την ώρα δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες αναφορικά με τα νέα καθήκοντα των Condrey και Schofield.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*