Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διεύρρευσαν οι νέοι operators των Call Of Duty Warzone Pacific και Call of Duty Vanguard

*
Μετά την ανακοίνωση για την καθυστέρηση του update της δεύτερης σεζόν των Call Of Duty Warzone Pacific και Call of Duty Vanguard, διέρρευσαν εικόνες που σχετίζονται με τους νέους operators αλλά και προσεχές περιεχόμενο. Συμφωνα με post του χρήστη @ZestyLeaks στο Twitter, θα υπάρχουν τρεις νέοι playable χαρακτήρες, οι Anna, Gustavo και Thomas. Μια ακόμα εικόνα, που όμως έχει πλέον αφαιρεθεί από την πλατφόρμα, λόγω προβλημάτων που αφορούν πνευματικά δικαιώματα, παρουσίαζε έναν μικρότερο χάρτη, η δημιουργία του οποίου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και δεν είναι βέβαιο το πότε θα προστεθεί στο παιχνίδι.

Η έναρξη της δεύτερη σεζόν πήγε 12 ημέρες πίσω και μεταφέρθηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2022, προκειμένου η ομάδα ανάπτυξης να διορθώσει προβλήματα που σχετίζονται με το gameplay των Call of Duty: Vanguard, Warzone Pacific, and Modern Warfare.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*