Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δικαστική απόφαση κατά της απαγόρευσης χρήσης διαφορετικών τρόπων πληρωμής στους developers από την Apple

*
Ύστερα από μήνες αναμονής υπάρχουν νέα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη μεταξύ Epic Games και Apple που ξεκίνησε από την αφαίρεση του Fortnite από το app store του iOS. Ο δικαστής Gonzalez-Rogers αποφάσισε πως η Apple είναι ελεύθερη να ελέγχει το σύστημα πληρωμών της δικής της πλατφόρμας καθώς η Epic απέτυχε να αποδείξει πως η κατασκευάστρια εταιρεία του iPhone διατηρεί μονοπώλιο όπως ορίζεται από τους αντιμονοπωλιακούς νόμους. Παρόλα αυτά αποφάσισε πως δεν μπορεί να απαγορεύει στους developers να ανακατευθύνουν τον χρήστη σε εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής μέσα από της εφαρμογές τους καθώς αυτή η κίνηση θα ήταν συμπεριφορά αθέμιτου ανταγωνισμού.

Όσο για το Fortnite και την παρουσία του ή μη στο app store του λειτουργικού iOS της Apple το μπαλάκι είναι στη μεριά της Epic καθώς εκείνη θα αποφασίσει για το πώς θα κινηθεί στη συνέχεια. Οι αποφάσεις του δικαστή Gonzalez-Rogers θα είναι ενεργές από τις 9 Δεκεμβρίου 2021. Μέχρι στιγμής καμία από τις δύο εταιρείες δεν έχει σχολιάσει τις εξελίξεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Επειδή η απόφαση είναι το μπαλάκι κάπου στην μέση...θα θέλαμε ενα άρθρο που να τονίζει τις επόμενες αποφάσεις και δυνατότητες.

*