Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διπλές εκπτώσεις στο PS Store

*
Σε δίλημμα βρέθηκε φαίνεται η Sony αυτήν την εβδομάδα διότι όχι μόνο ήταν ώρα για νέες εκπτώσεις αλλά κάτι έπρεπε να γίνει και για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του PSN. Οπότε αποφάσισε να προχωρήσει σε δυο κύματα εκπτώσεων παράλληλα (για ακόμη περισσότερο scrolling;). Στην ουσία έχει χωρίσει τις προσφορές έτσι ώστε η μια ομάδα να αφορά PS3 και PS Vita και η άλλη το PS4. Στην πρώτη ομάδα λοιπόν οι εκπτώσεις ισχύουν μέχρι τις 24 Ιουνίου και περιλαμβάνουν τίτλους όπως Oddworld: New ’n’ Tasty, BioShock, Batman Arkham Asylum, Batman Arkham City, Hotline Miami και πολλά άλλα.



Στο δεύτερο γκρουπ τα πράγματα λίγο είναι πιο “σύγχρονα” με The Last Of Us Remastered, Diablo III: Reaper Of Souls - Ultimate Evil Edition, Far Cry 4, inFAMOUS: Second Son και αρκετά ακόμη. Το καλύτερο βέβαια είναι πως οι συνδρομητές PS Plus, σε αυτήν την περίπτωση, θα έχουν διπλάσιο ποσοστό έκπτωσης. Καλό κυνήγι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • evergrey
    • Scott_Pilgrim χτυπα αμα εχεις φραγκα και τιποτα αλλο,γιατι δεν πιστευω στο Summer Sale να ειναι τοσο κατω οι τιμες.Ειδικα σε PS3,PSV ειναι 10ευρω πιο φτηνα απο τιμες Ελλαδας.Αν και σε λιγο καιρο το Plus γιορταζει τα 5 του χρονια.Μπορει να μας ετοιμαζουν κατι σπεσιαλ για "εμας".Driveclub μαλλον για "εσας"(PS4)

    • kakashi_hatake
    • @Deathracer Είναι 62 γιατί οι λαλακες σου δίνουν δυο διαφορετικές γλωσσικά εκδόσεις του παιχνιδιού. 40 είναι η αγγλική και 20 κάτι η πολωνική ρωσική τι μπορεί να είναι. Οπότε ακυρώνεις αυτή πού δε λέει english

*