Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διπλασιασμός τζίρου και κερδών για την Codemasters λίγο πριν την εξαγορά από την Take Two

*
Μια ονειρική χρονιά φαίνεται πως διανύει η Codemasters, αφού για το 6μηνο που τελείωσε στις 30 Σεπτεμβρίου είτε τον τζίρο και την κερδοφορία της να εκτοξεύονται. Συγκεκριμένα, ο τζίρος της εταιρείας αυξήθηκε κατά 102%, την ώρα που τα κέρδη ανέβηκαν κατά 97%! Στο πρώτο μισό της χρονιάς που περιλαμβάνει αυτό το 6μηνο κυκλοφόρησαν τα F1 2020, Fast & Furious Crossroads και Project CARS 3, ενώ αξιοσημείωτα καλύτερα τα πήγε το πρώτο από τα τρία, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία. Τόσο το Fast & Furious Crossroads, όσο και το Project CARS 3 έπιασαν τους στόχους της εταιρείας, αν και το αποτέλεσμα στο πρώτο από τα δύο δεν ήταν ικανοποιητικό. Όλα αυτά βέβαια, λίγο πριν ολοκληρωθεί κι επίσημα η εξαγορά της Codemasters από την Take Two Interactive.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*