Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυνατό τρίμηνο για τα οικονομικά της Microsoft, αρνητικά κινήθηκε μόνο το Xbox

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο και φαίνεται πως κατάφερε να σπάσει ρεκόρ. Συγκεκριμένα, τα cloud services της εταιρείας σημείωσαν άνοδο ρεκόρ (27%), ενώ εξίσου καλά τα πήγαν και οι άλλοι τομείς software και υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, το Office για καταναλωτές σημείωσε άνοδο 19%, το Office για επαγγελματίες άνοδο 16%, το LinkedIn παρουσίασε ανάπτυξη 24%, ενώ και τα Windows κινήθηκαν ανοδικά κατά 18%. Μοναδικός τομέας με αρνητικό πρόσημο ήταν το Xbox (όλος ο gaming τομέας δηλαδή), το οποίο είδε το τζίρο του να μειώνεται κατά 11% σε σχέση με πέρσι. Η αμερικανική εταιρεία γνωρίζει ωστόσο πως ενόψει λανσαρίσματος της νέας γενιάς συστημάτων (και του Xbox Series X), η πορεία του Xbox στα οικονομικά της ήταν αναμενόμενη. Συνολικά πάντως, η Microsoft δείχνει ανάπτυξη 14% στο δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού της έτους, φτάνοντας σε τζίρο τα 36.9 δισεκατομμύρια δολάρια και την καθαρή της κερδοφορία στα 11.6 δισ. δολάρια (38% πάνω).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*