Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυνατότητα παραγγελίας custom συνδυασμών χρωμάτων στα Joy-Cons επιτρέπει η Nintendo

*
Η Nintendo έχει επενδύσει αρκετά στους χρωματισμούς και των περιφερειακών για το Nintendo Switch, προσφέροντας πολλές και διαφορετικές προτάσεις και πλέον δίνει τη δυνατότητα για παραγγελίες custom συνδυασμών. Συγκεκριμένα, στην ιαπωνική αγορά, η Nintendo επιτρέπει στους πελάτες της να διαλέξουν το χρώμα που θέλουν να έχει τόσο κάθε Joy-Con controller, όσο και τα σχετικά straps που βρίσκονται στο πακέτο αγοράς. Στην παρούσα φάση υπάρχουν δέκα χρωματικές επιλογές για τα Joy-Cons και επτά χρωματικές επιλογές για τα straps. Προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα παρόμοιας επιλογής στις αγορές εκτός Ιαπωνίας και δεν γνωρίζει κανείς αν ποτέ θα δοθεί. Δείτε τις χρωματικές επιλογές στο σχετικό link.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*