Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν 7ήμερη δοκιμή του Switch Online για όλους

*
Η Nintendo προσφέρει σε όλους τους κατόχους της νεότερης κονσόλας της, την ευκαιρία να δοκιμάσουν για μια εβδομάδα τη συνδρομητική υπηρεσία Switch Online. Ακόμα και σε όσους έχουν στο παρελθόν εκμεταλλευτεί παρόμοια προσφορά.

Πέρα από το online gaming, η υπηρεσία Switch Online, προσφέρει πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα από κλασσικούς τίτλους των SNES και NES, όπως επίσης και cloud backups, τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και προσφέρουν μια ακόμα ασφαλιστική δεικλείδα για τα save files σας.


Με βάση την πιο πρόσφατη αναφορά οικονομικώ πεπραγμένων της ιαπωνικής εταιρείας, η υπηρεσία αριθμεί περί τα 10εκ. συνδρομητές. Νεότερα αναμένονται στις 7 Μαΐου, όπου θα παρουσιαστούν τα στοιχεία του τελευταίου οικονομικού έτους.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*