Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν Σαββατοκύριακο για το Firewall Zero Hour

*
To Firewall Zero Hour είναι ένα tactical shooter για το PSVR και το γεγονός είναι ότι μέχρι τώρα, δεν έχει κατορθώσει να αποσπάσει το ενδιαφέρον του κοινού. Όπως συμβαίνει με όλα τα online multiplayer FPS, ο τίτλος είτε θα αποκτήσει τη δική του, ικανοποιητική σε αριθμό, βάση παικτών ή η Sony θα τραβήξει πολύ σύντομα την πρίζα. Προκειμένου λοιπόν οι παίκτες να γνωρίσουν το παιχνίδι, η ιαπωνική εταιρεία διοργανώνει ένα δωρεάν Σαββατοκύριακο, από 18 έως και 20 Ιανουαρίου 2019. Όσοι αποφασίσουν να ασχοληθούν με το παιχνίδι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό του, περιλαμβανομένων όλων των modes και χαρτών. Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, οι παίκτες θα μπορέσουν να διατηρήσουν την πρόοδό τους, σε περίπτωση που αποφασίσουν να αγοράσουν το Firewall Zero Hour. Προϋπόθεση συμμετοχής, η ύπαρξη ενεργής συνδρομής PlayStation Plus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*