Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν ένας χρόνος Nintendo Switch Online για τα μέλη του Twitch Prime

*
Η συνδρομητές της υπηρεσίας Twitch Prime έχουν συνηθίσει στα μεγάλα δώρα. Σίγουρα όμως δεν είχαν φανταστεί πως ένα από αυτά θα ήταν ετήσια συνδρομή Nintendo Switch Online, ανεξάρτητα αν είναι ήδη συνδρομητές στην υπηρεσία της ιαπωνικής εταιρείας ή όχι. Τα μέλη του Twitch Prime μπορούν να "αιτηθούν" τους πρώτους τρεις μήνες στο Switch Online κάνοντας κλικ εδώ και στη συνέχεια να επιστρέψουν με την πάροδο 60 ημερών για το υπόλοιπο. Αν έχετε ήδη ενεργή συνδρομή Nintendo Switch Online, οι επιπλέον μήνες απλά προστίθενται στο υπόλοιπό σας. Έχετε λοιπόν περιθώριο μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2019 αν θέλετε να "αιτηθείτε" τους τρεις πρώτους μήνες και στη συνέχεια ως τις 22 Ιανουαρίου 2020 για τους υπόλοιπους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*