Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο το Borderlands: Game of the Year Edition

*
Οι κάτοχοι Xbox One που σκέφτονται να αγοράσουν το Borderlands: Game of the Year Edition, έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν δίχως της οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση. Η δοκιμαστική περίοδος θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Ιουλίου και βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη ενεργής συνδρομής στην υπηρεσία Xbox Live Gold.

Μιας και πρόκειται για το Game of the Year Edition, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και τα τέσσερα add-on packs. Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, οι παίκτες θα μπορέσουν να μεταφέρουν την πρόοδό τους στην επί πληρωμή έκδοση, αν και εφόσον αποφασίσουν να αγοράσουν το παιχνίδι. Επιπλέον για όσο διαρκεί η δοκιμαστική περίοδος η τιμή του τίτλου θα είναι μειωμένη κατά 50%.


Σίγουρα πρόκειται για ορεκτικό, ενόψη της κυκλοφορίας του Borderlands 3 στις 17 Σεπτεμβρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*