Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν για δοκιμή το Watch Dogs Legion τις επόμενες μέρες

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε πως θα δώσει τη δυνατότητα στους φίλους της σειράς Watch Dogs να δοκιμάσουν δωρεάν το Watch Dogs Legion τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, από τις 3 έως και τις 5 Σεπτεμβρίου θα είναι το παιχνίδι διαθέσιμο άνευ χρέωσης μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες Uplay και Steam στο PC και μέσα από το PlayStation Store για τα PS4 και PS5. Το preload έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν το παιχνίδι μετά τη δοκιμή, θα μπορούν να μεταφέρουν εύκολα την πρόοδό τους και να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν στη δοκιμαστική έκδοση. Παράλληλα, μάλιστα, η Ubisoft «τρέχει» και μια σειρά από εκπτώσεις για όλες τις εκδόσεις και όλες τις πλατφόρμες, φτάνοντας έως και στο 67%!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*