Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν και επί πληρωμή περιεχόμενο έρχεται στο Evil Genius 2: World Domination μετά την κυκλοφορία του (trailer)

*
H Rebellion ανακοίνωσε τα πλάνα της για το έξτρα περιεχόμενο που θα έρθει στο Evil Genius 2: World Domination μετά την κυκλοφορία του. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως θα υπάρξει αρκετό περιεχόμενο, τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή, όπως πχ. το Photo Mode που θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να τραβήξουν τις καλύτερες λήψεις από τη δράση. Ακόμη, θα υπάρξει ένα νέο campaign pack με ένα νέο playable Genius, ένα νέο μέρος στο νησί και το Force of Justice. Περισσότερες πληροφορίες για το έξτρα περιεχόμενο θα αποκαλυφθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το νεότερο trailer που δημοσιεύτηκε. Το Evil Genius 2: World Domination είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στο PC στις 30 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*