Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν περιεχόμενο για το Accel World VS Sword Art Online

*
Η Bandai Namco ανακοίνωσε πως στις 7 Ιουλίου θα διαθέσει ένα δωρεάν DLC για το Accel World VS Sword Art Online το οποίο θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες, dungeons, PvP quests και νέα όπλα. Οι νέοι χαρακτήρες θα είναι οι Alice και Eugeo, ενώ το “Labyrinth of Infinite Change” θα είναι το νέο randomly-generated dungeon που για να το ολοκληρώσετε θα πρέπει να συνεργαστείτε με 16 επιπλέον άτομα.



Για τους λάτρεις του ανταγωνιστικού μέρους τους παιχνιδιού θα υπάρχει το “Assault Mission” ένα νέο PvP quest, ενώ το εκτός από τα νέα όπλα Rank 12, το level cap θα αυξηθεί από 100, που είναι τώρα, στο 200. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη την ίδια ημέρα που θα διατεθεί το DLC για την αγορά της Ιαπωνίας στα PS4 και PS Vita. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*