Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν στο Steam το Σαββατοκύριακο τα Killing Floor 2 και Rising Storm 2: Vietnam

*
H Tripwire Interactive κυκλοφόρησε τα πρώτα μεγάλα updates του 2019 για τα Killing Floor 2 και Rising Storm 2: Vietnam. Με την ευκαιρία και προκειμένου να γιορτάσει το γεγονός, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι PC μπορούν να παίξουν δωρεάν και τους δύο τίτλους στο Steam, μέχρι τη Δευτέρα 1η Απριλίου και ώρα Ελλάδας 20:00 μμ. Στο Killing Floor 2, οι παίκτες καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με μια ομάδα που αποτελείται από πολίτες, στρατιώτες και μισθοφόρους, με σκοπό την αντιμετώπιση των Zeds. Πρόκειται για κλώνους τεράτων και υπεύθυνη για τη δημιουργία τους είναι η Horzine Corporation. Όσο για το Rising Storm 2: Vietnam δεν είναι άλλο, από το sequel του Rising Storm και οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του στρατιωτικού διοικητή σε μάχες με τη συμμετοχή έως 64 παικτών, έχοντας στη διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα όπλων, οχημάτων και αεροσκαφών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*