Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν το πρώτο επεισόδιο του Hitman

*
Για να γιορτάσει η IO Interactive την ανεξαρτησία της ανακοίνωσε πως θα διαθέσει δωρεάν το πρώτο επεισόδιο του Hitman. Η προσφορά ισχύει για όλες τις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμος ο τίτλος (PC, PS4, Xbox One), ενώ δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, καθώς η προσφορά δεν ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εννοείται, πως η πρόοδός σας στο παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά εάν αποφασίσετε να προμηθευτείτε και τα υπόλοιπα επεισόδια, τα οποία είναι σε προσφορά 60% για όλες τις προαναφερθείσες πλατφόρμες, για μια ολόκληρη εβδομάδα. Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μια πολύ καλή κίνηση από την IO Interactive.
      Κρίμα που έφυγε από τη Square Enix, μακάρι να βρει το δρόμο της η εταιρία και εύχομαι να αποδειχτεί ότι ήταν λάθος κίνηση το ότι η Square Enix σταμάτησε τη συνεργασία με την εταιρία αυτή.
      Η IO Interactive έχει δείξει πως έχει μεγάλες δυνατότητες.
      Για να δούμε το μέλλον τι την επιφυλάσσει....

*