Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν όλο το περιεχόμενο του Project Spark από τις 5 Οκτωβρίου

Έτοιμο για αλλαγές είναι το Project Spark της SkyBox Labs μιας και από τις 5 Οκτωβρίου θα είναι δωρεάν για όλους. Αν αυτό δεν σας ακούγεται πολύ διαφορετικό από αυτό που ισχύει σήμερα, καλό είναι να διευκρινιστεί πως θα εξαφανιστούν πλέον οι όποιες μικροσυναλλαγές εντός του τίτλου. Με ένα απλό download θα αποκτάτε τον τίτλο στο 100% με όλες τις δυνατότητες αλλά και τα DLC για πάντα, είτε είστε νέος είτε παλιός χρήστης. Όσον αφορά τους χρήστες που είχαν ήδη ξοδέψει χρήματα εντός του τίτλου, θα λάβουν αντίστοιχο Microsoft Store Credit για να αγοράσουν ό,τι θέλουν. Τα χρήματα θα γίνουν διαθέσιμα 30 με 60 ημέρες μετά τις 5 Οκτωβρίου. Βρείτε την ανάρτηση στο xbox.com μαζί με ακόμα περισσότερες πληροφορίες.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*