Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν όλοι οι χάρτες και τα multiplayer modes στο Uncharted 4

Η Naughty Dog αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για το multiplayer του Uncharted 4, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι όλοι οι χάρτες και modes θα διατίθενται δωρεάν για όλους. Ακόμη, όλα τα Vanity Chests και in-game store items θα «ξεκλειδώνονται» κατά τη διάρκεια του gameplay. Σύμφωνα με την Naughty Dog, η απόφαση λήφθηκε μετά από κάποιες νέες «βασικές φιλοσοφίες», ίσες ευκαιρίες για όλους τους παίκτες, πρόσβαση στα DLCs για όλους και μια ενιαία κοινότητα. Μετά την κυκλοφορία του τίτλου, αναμένονται νέοι χάρτες, items, modes και περισσότερες προσθήκες σε επίπεδο gameplay. Η υποστήριξη για το Uncharted 4 multiplayer θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη του 2017, σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα.



Θα υπάρξουν μια σειρά από modes στο λανσάρισμα, συμπεριλαμβανομένων των Ranked Team Deathmatch, Command, Team Deathmatch, Plunder, Warm Up Playlist, και Trials. Περαιτέρω πληροφορίες δόθηκαν για το Triple Pack, δηλαδή το season pass του game που μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά, ή μέσω της Deluxe Edition. Επιπλέον, ως μέρος του single player story add-on, θα υπάρξουν δύο multiplayer packs:

MP Pack #1
- Long Gun
- Booster
- Skin
- Hat
- Taunt

MP Pack #2
- Pistol
- Booster
- Mystical
- Hat
- Taunt

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις παρακάτω εικόνες. Το Uncharted 4 αναμένεται αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 10 Μαΐου.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*