Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο IPs της Taito θα αναβιώσει η Microids

*
Η Microids υπόγραψε συμφωνία με την Taito για τη δημιουργία δύο τίτλων που βασίζονται σε σειρές της ιαπωνικής εταιρείας. Τα δύο παιχνίδια βρίσκονται ήδη σε φάση ανάπτυξης από studios που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022.

"Η διαθνής στρατηγική ανάπτυξης της Microids ενδυναμώνεται και είμαστε υπερήφανοι που θα συνεργαστούμε με την Taito¨, δήλωσε ο Stephane Longeard, CEO της Microids. "Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που ο ιαπωνικός γίγαντας μας εμπιστεύτηκε την ανάπτυξη αυτών των τίτλων. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα δύο αυτά projects, όμως πιστεύουμε ότι θα προκαλέσουν έκπληξει στο πολύ κόσμο".


Ο πρόεδρος της Taito, Katsuhiko Iwaki, πρόσθεσε: "Έχουμe πειστεί πλήρως για τη δυνατότητα της Microids να δώσει και πάλι ζωή σε δύο από τα προϊόντα μας μέσω παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες. Οι gamers θα ενθουσιαστούν όταν βιώσουν τα παιχνίδια αυτά σε σύγχρονες κονσόλες".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*