Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο νέα μοντέλα Nintendo Switch ετοιμάζει για φέτος η Nintendo σύμφωνα με την WSJ

*
Ρεπορτάζ της Wall Street Journal αναφέρει πως η Nintendo εργάζεται αυτή τη στιγμή πάνω σε δύο νέες εκδόσεις του Nintendo Switch με σκοπό να τις δώσει στην κυκλοφορία ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι. Η μία από αυτές τις εκδόσεις θα είναι πιο φθηνή, ενώ η άλλη θα προσφέρει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και προφανώς θα είναι και το πιο ισχυρό μοντέλο. Όπως σημειώνει το σχετικό κείμενο, η φθηνή έκδοση δεν θα υποστηρίζει τη λειτουργία δόνησης και δεν θα έχει αποσπώμενα Joy-Con controllers. Η εν λόγω φήμη δεν ακούγεται πάντως για πρώτη φορά, καθώς έχει αναφερθεί νωρίτερα μέσα στο 2019 και από το Nikkei. Πληροφορίες για την πιο ισχυρή έκδοση δεν υπάρχουν προς το παρόν, ωστόσο θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι θα μιλάμε για σύστημα με τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά και αναβαθμισμένο hardware, τόσο ώστε να προσφέρονται καλύτερες επιδόσεις στα games. H Wall Street Journal εκτιμά ότι η Nintendo θα ανακοινώσει τα δύο νέα μοντέλα Nintendo Switch το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της έκθεσης Ε3 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*