Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο νέοι Masterminds και χάρτες για το Resident Evil Resistance

*
Η Capcom ανακοίνωσε δύο επιπλέον Masterminds για το Resident Evil Resistance, το επερχόμενο 4 versus 1 asymmetrical survival horror, που θα συνοδεύει το Resident Evil 3. Οι Alex Wesker και Ozwell Spencer, είναι αυτοί που θα θέσουν θανατηφόρα εμπόδια σε όσους Survivors θελήσουν να ξεφύγουν από τα πειράματα της Umbrella Corporation. Το δίδυμο έρχεται να κάνει παρέα στον νεοφερμένο Daniel Fabron και τη διαβόητη Annette Birkin.

Οι fans πιθανόν να γνωρίζουν την Alex Wesker από το Resident Evil Revelations 2 και πιθανό να θυμούνται πως χρησιμοποιεί έμμεσους τρόπους για να πετύχει τους στόχους της. Προτιμάει να υποβάλει τα θύματά της σε ψυχολογική πίεση και πειράματα. Χρησιμοποιεί κυρίως παγίδες, όπως επίσης οδοφράγματα και enhanced zombies για να ανακόψει την πορεία των παικτών. Εάν τα παραπάνω δεν φανούν αρκετά, τότε επιστρατεύει το ανθρωποφάγο φυτό Yateveo. Πρόκειται για ένα βιολογικό όπλο που αποτελεί τo ύψιστο εμπόδιο για τους Survivors.


Από την άλλη, ο Ozwell E. Spencer προσπαθεί να παραμένει στην αφάνεια, αφήνοντας άλλους να κάνουν τις βρωμοδουλειές του. Είναι ένας από τους ιδρυτές της Umbrella Corporation και χρησιμοποιεί την τεχνολογία της εταιρείας για να βασανίζει τουςSurvivors. Σε αντίθεση με άλλους Masterminds που χρησιμοποιούν βιολογικά όπλα, ο Ozwell δημιουργεί ένα Disintegration Field που προκαλεί μεγάλη ζημιά σε όποιον έχει την ατυχία να περάσει από αυτό.  



Εκτός από τους Masterminds, η Capcom ανακοίνωσε δυο νέους χάρτες: 
• Casino: Ένας τόπος διασκεδασης που θα συγκλονίσει Masterminds και Survivors. Οι "κουλοχέρηδες" που λειτουργούν ακόμα και οι σκορπισμένες στο πάτωμα μάρκες, δείχνουν τον πανικό που επικράτησε κατά την εκκένωσή του, όταν κατέρρευσε η Raccoon City.
• Abandoned Park: Πρόκειται για ένα horror-themed park στα περίχωρα της Raccoon City. Εγκαταλήφθηκε όταν zombies και βιολογικά όπλα κυρίευσαν τη Raccoon City. Πλέον πραγματικά και φανταστικά τέρατα περιμένουν τους επισκέπτες.

Το Resident Evil Resistance θα κυκλοφορήσει μαζί με το Resident Evil 3 στις 3 Απριλίου 2020, για PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*