Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο νέοι τίτλοι για το Google Stadia, δωρεάν προσφορές και διάφορες προσθήκες

*
Παρά τα αρχικά προβλήματα, η υπηρεσία streaming της Google αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά της, έχοντας στο πλευρό της ΑΑΑ τίτλους, όπως τα Red Dead Redemption 2 και Assassin’s Creed Odyssey. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό από την NVIDIA και το GeForce Now, που έχει εγκαταληφθεί από σημαντικούς publishers. Ένα σημαντικό πρόβλημα που υπήρχε, είχε να κάνει με την διαθεσιμότητα των indie games στο Stadia. Πρόβλημα το οποίο φαίνεται πως πρόκειται να αρχίσει να επιλύνεται με την προσθήκη δύο νέων indie τίτλων στη συλλογή της υπηρεσίας.

Λόγος γίνεται για τα SteamWorld Heist και SteamWorld Dig, τα οποία, βέβαια, αποτελούν και αρκετά απαρχαιωμένους τίτλους, έχοντας κυκλοφορήσει το 2015 και 2013 αντίστοιχα. Οι τιμές των δύο αυτών παιχνιδιών στο Google Stadia θα είναι στα $19.99 για το Heist και στα $9.99 για το Dig.




Πλεονέκτημα θα έχει και η βάση παικτών του Destiny 2, καθώς εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της streaming υπηρεσίας, θα έχουν άμεση πρόσβαση στην επερχόμενη Season of the Worthy δωρεάν, χωρίς κανένα download. Να σημειωθεί πως η νέα Season θα προσφέρει στους παίκτες νέα events, καινούργιες δυσκολίες στα strikes, αλλά και την πολυπόθητη επιστροφή του Trials of Osiris στις 13 Μαρτίου.

Επιπλέον, για τους χρήστες που υποστηρίζουν μεγάλες αναλύσεις και framerates, το Stadia θα δίνει άμεση πρόσβαση στα screenshots και game clips τους μέσω αυτού του site, από το οποίο θα μπορούν και να τα κατεβάζουν στον προσωπικό τους υπολογιστή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*