Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο παιχνίδια Battlefield ετοιμάζουν DICE και EA

*
H EA έχει στα σκαριά δύο παιχνίδια Battlefield, ένα για κονσόλες και PC και ένα για φορητές συσκευές. Για το πρώτο, η εταιρεία υπόσχεται πολλές αποκαλύψεις και πληροφορίες το επόμενο διάστημα, σημειώνει ότι θα λανσαριστεί την επερχόμενη εορταστική περίοδο και πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκονται η Criterion και η DICE LA. Τη στιγμή αυτή το παιχνίδι βρίσκεται σε φάση καθημερινού playtesting και οι developers ασχολούνται εντατικά με θέματα που αφορούν το polishing και το balancing, προκειμένουν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία, με μεγάλης κλίμακας μάχες και σκηνικά καταστροφής που αλλάζουν τη ροή του gameplay.

Το Battlefield για φορητές συσκευές θα κυκλοφορήσει το 2022. Τη δημιουργία του έχει αναλάβει η Industrial Toys, που δουλεύει σε στενή συνεργασία με τη DICE, για να προσφέρει ένα εντελώς νέο Battlefield game για smartphones και tablets. Θα είναι ανεξάρτητο, τελείως διαφορετικό από εκείνο που ετοιμάζεται για κονσόλες και PC, βρίσκεται επίσης σε διαδικασία δοκιμών και οι παίκτες θα κληθούν να αποδείξουν τις ικανότητές τους στις μάχες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*