Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύσκολες ώρες για την Starbreeze, απίθανο να αντέξει ένα χρόνο ακόμη

*
Δραματικές ώρες για την Starbreeze, καθώς τα τελευταία οικονομικά της στοιχεία μαρτυρούν ότι η εταιρεία δεν έχει το απαραίτητο οικονομικό background για να συνεχίσει να λειτουργεί! Οι τελευταίο 6 μήνες δεν ήταν και ιδιαίτερα εύκολοι για την εταιρεία, όμως τα πράγματα φαίνεται πως είναι ακόμη χειρότερα, αφού αν δεν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή, το γνωστό studio ίσως μας αποχαιρετήσει εντός των επόμενων μηνών.

Τα οικονομικά της στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του 2019 αποκάλυψαν την σκληρή αλήθεια: το studio δεν έχει αποθεματικό που να του επιτρέπει να λειτουργήσει για πάνω από 12 μήνες ακόμη. Το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, οι πωλήσεις έφεραν 4,9 εκ. δολάρια (με το PayDay 2 να δημιουργεί τα 2,7 από αυτά), αλλά το τελικό αποτέλεσμα φέρνει την εταιρεία να χάνει περί τα 11,09 εκ. δολάρια.


Ο τωρινός CEO της Starbreeze, Mikael Nermark, σημείωσε πως ο μοναδικός του στόχος είναι να βρει τα χρήματα για να συνεχίσει η εταιρεία να λειτουργεί κανονικά και να καταστεί βιώσιμη. Μετά από αυτό το στάδιο, το studio θα συνεχίσει με τα επόμενα projects του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*