Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δώρο με κάθε PS4 από τις 19/6 το The Last of Us: Part II στην Ελλάδα

*
Μια τρομερή προσφορά «τρέχει» από αύριο, Παρασκευή 19 Ιουνίου, στην Ελλάδα για τους gamers που ψάχνονται για αγορά PS4 και γλυκοκοιτάνε και το The Last of Us: Part II, το οποίο και μπορούν να αποκτήσουν ως δώρο. Η Sony θα ξεκινήσει μια προωθητική ενέργεια που θα χαρίζει το νέο game της Naughty Dog με κάθε αγορά νέας κονσόλας PS4 ή PS4 Pro (εκτός από αυτή που περιλαμβάνει το game ήδη). Η ενέργεια αυτή έρχεται σίγουρα να εκμεταλλευτεί το buzz γύρω από τη νέα αποκλειστική κυκλοφορία του PlayStation και θα βοηθήσει να πουληθούν ακόμη περισσότερες κονσόλες. Ταυτόχρονα θα είναι και μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τους νέους gamers να αποκτήσουν δωρεάν ένα από τα κορυφαία παιχνίδια αυτής της γενιάς, όπως επιβεβαιώνει και το The Last of Us: Part II Review μας. H προσφορά θα ισχύσει μέχρι και τις 28 του μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*