Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Ολοκληρώθηκε η γιορτή του gaming

*
H E3 2018 ολοκληρώθηκε και όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, περισσότεροι από 69.200 ένθρωποι έδωσαν το παρόν στη μεγάλη γιορτή του gaming. Ακόμα, εκατομμύρια ήταν αυτοί που παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις από την άνεση του σπιτιού τους. Η Entertainment Software Association (ESA), ο εμπορικός οργανισμός που εκπροσωπεί τη βιομηχανία video games των Η.Π.Α. ανακοίνωσε ότι η Ε3 2019 θα διεξαχθεί από 11 έως 13 Ιουνίου, στο Los Angeles Convention Center. Στην E3 2018 υπήρχαν περισσότεροι από 200 εκθέτες, ανάμεσα σε αυτούς 85 εταιρείες που συμμετείχαν για πρώτη φορά και παρουσιάσηκαν 3.250 προϊόντα.



“Η E3 2018 ήταν μια τεράστια επιτυχία, κάτι που είναι ξεκάθαρο αν λάβει κανείς υπόψη τους χιλιάδες gamers που την επισκεφτηκαν και τα εκατομμύρια που παρακολούθησαν online, ανά τον κόσμο", δήλωσε ο Michael D. Gallagher, πρόεδρος και CEO της ESA. “Η E3 2018 ενίσχυσε την πολιτισμική υπεροχή των video games για το παγκόσμιο κοινό. Συγχαρητήρια στους πρωτοπόρους εκθέτες, τα μέλη, τους συνεργάτες και τα εκατομμύρια των gamers που γιορτασαν μαζί μας μια εντυπωσιακή Ε3", συμπλήρωσε ο Gallagher. Από πλευράς μας, δεν έχουμε παρά να αναμένουμε να περάσει ένας ακόμα δημιουργικός χρόνος, μέχρι την Ε3 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*