Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2019: Αυτό είναι το πλάνο για τα booths της έκθεσης (εικόνες)

*
Μεγάλο ερωτηματικό ήταν μέχρι σήμερα το πως θα κατανεμηθούν τα booths της έκθεσης E3 2019 με δεδομένη την απουσία της Sony και η ερώτηση αυτή απαντήθηκε. Η ESA έδωσε στη δημοσιότητα τα σχεδιαγράμματα των δύο βασικών εκθεσιακών χώρων και των σχετικών meeting rooms για τη φετινή διοργάνωση και με μια πρώτη ματιά μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν κάποια ακόμη ερωτηματικά.

Στο South Hall παραμένουν οι περισσότεροι publishers, όπως η 2K, η Bethesda, η Square Enix, η Capcom και η Ubisoft, ενώ στο West Hall τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Η Nintendo παραμένει στο χώρο που είχε με τη SEGA να είναι δίπλα της και το χώρο απέναντι από το booth της που διατηρούσε εδώ και χρόνια η Sony καταλαμβάνει μια ζώνη για eSports, τo booth της BigBen και αρκετά ακόμη μικρότερα.


Σημειώνεται πάντως πως τα σχέδια επιβεβαιώνουν την απουσία της Activision από το show floor. Δείτε τα σχεδιαγράμματα των δύο βασικών halls στις παρακάτω εικόνες.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*