Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2020: Η ESA δηλώνει πως θέλει να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη μας

*
Η ESA προσπαθεί να μαζέψει την κατάσταση γύρω από την Ε3 2020 μετά και από την εκ νέου άρνηση της Sony να συμμετέχει, ειδικά στη χρονιά που θα ρίξει στην αγορά το PS5. Η εταιρεία ανακοίνωσε μέσα από ένα blog post της πως θα αλλάξει αρκετά στη φετινή διοργάνωση, ξεκινώντας με μια πιο απλοποιημένη διαδικασία εγγραφών για τα media, που θα απαιτεί αρκετά λιγότερα στοιχεία. Σε αυτό προφανώς έπαιξε ρόλο και η μεγάλη διαρροή προσωπικών δεδομένων αρκετών εκατοντάδων εκπροσώπων των media, YouTubers και Streamers που έφερε αρκετά μεγάλη αναστάτωση. Ακόμη, δήλωσε πως θα προσπαθήσει να «φρεσκάρει» το πρόσωπο της έκθεσης, ενώ αναμένουμε τους επόμενους μήνες και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το φετινό floor plan, καθώς υπενθυμίζεται πως εκτός του εκθεσιακού χώρου στο Los Angeles Convention Center θα βρίσκονται (πέραν της Sony που δεν συμμετέχει καθόλου) η Microsoft (έχει το δικό της χώρο λίγα μέτρα πιο κάτω) και η ΕΑ (που κάνει το δικό της event σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από την Ε3). Περισσότερα -φανταζόμαστε- σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*