Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2020: Κανένα πρόβλημα με τον κορονοϊό, κανονικά η έκθεση

*
Με τον κορονοϊό να οδηγεί τις εταιρείες στο να ακυρώνουν τη μία εκδήλωση μετά την άλλη, η ESA έσπευσε να απαντήσεις στις φήμες ακύρωσης της Ε3 2020 και να τονίσει πως όλα συνεχίζουν σε φουλ ρυθμούς. Μιλώντας στο Vice, εκπρόσωπος της ESA σημείωσε πως η αρμόδια αρχή παρακολουθεί από κοντά τα γεγονότα και πως πρώτη προτεραιότητά της είναι η υγεία των επισκεπτών και των εκθετών. «Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή προχωράμε σε φουλ ρυθμούς για την E3 2020 και οι εγγραφές και πωλήσεις εισιτηρίων συνεχίζονται κανονικά». Η εξέλιξη είναι μεν λογική καθώς βρισκόμαστε ακόμη αρκετά μακριά από την ημερομηνία διεξαγωγής του event, ωστόσο ουδείς γνωρίζει ακόμη πως θα έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μέχρι τον Ιούνιο. Το σίγουρο είναι πάντως πως προς τα τέλη Απριλίου η κατάσταση θα είναι πιο ξεκάθαρη. Προς το παρόν πάντως, η ESA δείχνει σίγουρη. Θα φανεί σύντομα αν έκανε σωστά ή λάθος αυτήν την τοποθέτηση αυτή τη χρονική στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*