Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2021: Gameplay trailer για το Shadow Warrior 3

Ο publisher Devolver Digital και η developer Flying Wild Hog δημοσίευσαν ένα νέο gameplay trailer για το Shadow Warrior 3. Το τρίτο μέρος του Shadow Warrior, έρχεται αρκετά ανανεωμένο, διατηρώντας ωστόσο το ιδιαίτερο ύφος της σειράς, όπως βλέπουμε και στο trailer. Οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με ορδές εχθρών, τις οποίες θα αντιμετωπίσουν με την πληθώρα όπλων που υπάρχουν στο παιχνίδι, από τα οποία ξεχωρίζει, φυσικά, το katana. Οι παίκτες, παίρνουν τον ρόλο του Lo Wang, ο οποίος έχει αναλάβει την απίθανη αποστολή, να ανακτήσει έναν αρχαίο δράκο, και στην προσπάθεια του, τον ελευθερώνει, κατά λάθος, από την αιώνια φυλακή του. Πλέον, ο μοναδικός στόχο είναι να αποσοβήσει την επερχόμενη αποκάλυψη.

Το Shadow Warrior 3 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One, και PC μέσω Steam μέσα στο 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*