Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2021: Από την αρχή η ανάπτυξη του Everwild με εκτιμώμενη ημερομηνία κυκλοφορίας το 2024

*
Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η Rare ξεκίνησε από την αρχή την ανάπτυξη του open-world adventure Everwild, ενώ όρισε νέο creative director. Κατά την διάρκεια του X019, η Rare ανακοίνωσε πως δουλεύει σε ένα καινούργιο παιχνίδι με όνομα Everwild. Το πρώτο παιχνίδι της Rare υπό την ιδιοκτησία της Microsoft μετά το Sea of Thieves, το Everwild θα μας 'ταξίδευε σε ένα μαγικό μέρος γεμάτο με φανταστικά τέρατα'.

Από τότε δεν έχουμε ακούσει νέα για το τίτλο και αυτό οφείλεται στο ότι ακυρώθηκαν τα υπάρχοντα πλάνα και η ανάπτυξη ξεκίνησε πάλι από την αρχή. Από ότι φαίνεται, η παραίτηση του Simon Woodroffe δημιούργησε ένα ντόμινο εξελίξεων με αποτέλεσμα την αλλαγή του senior leadership και ακύρωσε την όποια ανάπτυξη στο design και direction του παιχνιδιού. Σύμφωνα με το VGC, ο designer Gregg Mayles θα είναι επικεφαλής του game, o οποίος έχει δουλέψει σε τίτλους ίοως το Donkey Kong Country, Banjo-Kazooie, Viva Pinata και Sea of Thieves.


Σύμφωνα με τον Jeff Grubb του GamesBeat, προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι το 2024, ενώ δήλωσε πως "ο τίτλος είναι προγραμματισμένος για το 2023 αλλά δεν αποκλείεται να καθυστερήσει εώς το 2024".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*