Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2021: Νέο trailer του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl παρουσιάζει κόσμο και χαρακτήρες (trailer)

Το επόμενο κεφάλαιο του S.T.A.L.K.E.R. εμφανίστηκε σε νέο trailer στο πλαίσιο της παρουσίασης του Xbox στην E3 2021.

Στο video, εμφανίζεται ο πρωταγωνιστής Skif και σύμμαχοί του, να μιλούν γύρω από τη φωτιά λέγοντας ιστορίες από την αφιλόξενη γη της Ουκρανίας μετά την πυρηνική καταστροφή που μεταμόρφωσε το τοπίο. Τέρατα κυκλοφορούν παντού και οι άνθρωποι παλεύουν να επιβιώσουν.


Ο Skif είναι ένας από τους Stalkers και όπως αναφέρεται στο trailer, θα επισκεφτεί το Pripyat (όπου εκτυλισσόταν και το πρώτο παιχνίδι) για να συναντήσει τον “Stranger” και όχι μόνο.

Επιπλέον, στιγμές gameplay έκαναν την εμφάνισή τους στο βίντεο και το first-person shooter αναμένεται τρομακτικό λόγω των τεράτων και των αγνώστων απειλών, ενώ ο παίκτης θα εξερευνά με προσοχή για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως – από κάθε άποψη.

Τέλος, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του η οποία ορίστηκε για τις 28 Απριλίου 2022. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες Xbox Series X|S (όπου θα έχει και αντίστοιχες βελτιώσεις ως τίτλος Xbox Series X|S Optimized) και PC, ενώ οι συνδρομητές Xbox Game Pass θα μπορούν να το παίξουν μέσω της υπηρεσίας από την πρώτη ημέρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*