Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2021: Σε Early Acess το Phantom Abyss στις 22 Ιουνίου (trailer)

Ο publisher Devolver Digital και η developer Team WIBY κατά την διάρκεια της E3 2021 ανακοίνωσαν πως το asynchronous multiplayer Phantom Abyss θα λανσαριστεί σε Early Access για PC μέσω Steam στις 22 Ιουνίου 2021. Επιπλέον, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για streaming μέσω της υπηρεσία της NVIDIA GeForce NOW. Σύμφωνα με την περιγραφή του, οι παίκτες θα μπαίνουν σε ναούς που παράγονται διαδικαστικά και θα πρέπει να πάρουν διάφορα relics που είναι κρυμμένα σε θανάσιμους θαλάμους.

Με την βοήθεια ενός μαστιγίου θα πρέπει να αποφύγουν τις διάφορες παγίδες. Επιπλέον, η εταιρία υπόσχεται unlockable whips, που το καθένα θα έχει το δικό του blessing που θα βοηθήσει στο run αλλά και ένα curse που θα το κάνει πιο δύσκολο. Τέλος, όσοι αποτύχουν θα μπορούν να δώσουν το Temple Code σε φίλους να το δοκιμάσουν και αυτοί καθώς και το Adventure Code, που δείχνει ποιά temples έχει τρέξει ο παίκτης στο παρελθόν.


Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer που προβλήθηκε κατά της E3 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*