Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2021: Τριάδα ανακοινώσεων για τη σειρά River City Girls

*
Αρκετές ήταν οι ανακοινώσεις σχετικά με τη σειρά River City Girls στο πλαίσιο της E3 2021. Καταρχάς, o publisher Arc System Works και η developer WayForward θα κυκλοφορήσουν το River City Girls στο PlayStation 5. Η Limited Run Games θα τοποθετήσει στα ράφια των καταστημάτων την αντίστοιχη φυσική έκδοση.

Κατά δεύτερον, το River City Girls 2 θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam), μέσα στο 2022. Η Limited Run Games θα κάνει ότι και στην προηγούμενη περίπτωση.


Τέλος, το River City Girls Zero θα γίνει διαθέσιμο για Nintendo Switch μέσα στο τρέχον έτος, με την φυσική έκδοση να έρχεται από την Limited Run Games. Το παιχνίδι θα λανσαριστεί και σε άλλες πλατφόρμες, πληροφορία που προς το παρόν δεν είναι γνωστή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*