Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΕΑ - Νέο HD Remaster, περισσότερα Nintendo Switch games και 10 εκ. παίκτες στο Star Wars Jedi: Fallen Order

*
Η ΕΑ ανακοίνωσε τα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα για το οικονομικό έτος 2020 και έφερε στο φως της δημοσιότητας αρκετές ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι πωλήσεις του Star Wars Jedi: Fallen Order, η άνοδος των live services, η ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας στο Nintendo Switch και ένα γνωστό game της που θα επιστρέψει ως HD Remaster. Για το τελευταίο τρίμηνο, τα έσοδα έγραψαν άνοδο 25% σε σχέση με την περσινή περίοδο, φτάνοντας το 1.4 δισ. δολάρια. Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα παιχνίδια, το FIFA 20 έφτασε τα 25 εκ. παίκτες παγκοσμίως και το Star Wars Jedi: Fallen Order τα 10 εκ. παίκτες παγκοσμίως. Με τα Burnout Paradise Remastered και Command & Conquer Remastered, η εταιρεία σημειώνει πως αναμένει έσοδα 1.2 δισ. δολαρίων για το πρώτο τρίμηνο του νέου οικονομικού έτους.



Σε ότι αφορά το μέλλον, η ΕΑ ανακοίνωσε πως σύντομα θα αποκαλύψει έναν νέο αθλητικό τίτλο, ένα EA HD game, 4 games από third-party partners, θα έχει δύο mobile soft launches, το Medal of Honor VR και θα επεκταθεί στις next-gen πλατφόρμες για τα τρέχοντα IPs της. Συνολικά, θα κυκλοφορήσουν 14 EA Games από τώρα έως και τον Μάρτιο του 2021. Η εταιρεία σημείωσε ακόμη πως θα επιτρέψει σε συγκεκριμένα current gen games της να αναβαθμιστούν δωρεάν στα PS5 και Xbox Series X, ενώ σύντομα θα αποκαλύψει και για σχέδιά της για τα EA Sports games της επόμενης γενιάς κονσολών. Από κει και πέρα, για το οικονομικό έτος του 2022 έχουν μεταφερθεί το νέο Star Wars game, το νέο Dragon Age και το επόμενο Battlefield. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*