Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΕΑ: 14 νέα games στη νέα χρονιά, νέο Battlefield μετά το 2021, remasters και 20 εκ. παίκτες για το Sims 4

*
Η ΕΑ ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα και έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές ενδιαφέρουσες ειδήσεις για το τι ετοιμάζει για τους επόμενους μήνες. Αρχικά, η εταιρεία σημείωσε πως μέσα στο οικονομικό έτος 2021 (δηλαδή από 1/4/2020 έως 31/3/2021) θα δώσει στην κυκλοφορία 14 τίτλους και συγκεκριμένα: 4 αθλητικά games (FIFA, Madden και άλλα), 4 άλλα σημαντικά games, 4 games από third parties/indies και 2 νέα mobile games. Ακόμη, σημείωσε πως θα υποστηρίξει με κυκλοφορίες τις νέες κονσόλες, ενώ θα φέρει και στην αγορά των eSports 4 franchises της. Αυτό που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως η εταιρεία εργάζεται πάνω σε remasters τίτλων που αγάπησε το κοινό, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.



Από τις ειδήσεις που ξεχώρισαν ακόμη είναι πως το Star Wars Jedi: Fallen Order ξεπέρασε τις προσδοκίες της και πούλησε πάνω από 8 εκ. αντίτυπα, καθώς και πως το νέο Battlefield game θα έρθει στο οικονομικό έτος του 2022 (δηλαδή από 1/4/2021 έως 31/3/2022). Τέλος, αποκαλύφθηκε πως το The Sims 4 έχει φτάσει πλέον τα 20 εκ. μοναδικούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*