Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εβδομαδιαία καθυστέρηση για το EA Play Live 2020

*
Η EA ανακοίνωσε την αναβολή του EA Play Live 2020 event κατά μία εβδομάδα. Ο λόγος είναι οι διαμαρτυρίες που ξέσπασαν μετά τον θάνατο του George Floyd και οι φωνές ενάντια στη βία και τον ρατσισμό. Πλέον, το EA Play Live 2020 θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής 19 Ιουνίου και ώρα 02:00πμ.

Μόλις της περασμένη εβδομάδα, ο Andrew Wilson, επικεφαλής της EA, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία προσφέρει $1 εκ. σε οργανισμούς που μάχονται ενάντια στη βία.


Από εκεί και πέρα, επιστρέφοντας στο EA Play Live 2020, προφανώς θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το FIFA 21. Επίσης φήμες θέλουν την ΕΑ να προετοιμάζει το Mass Effect Trilogy remastered, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε για μια ακόμα φορά τον Commander Shepard. Τέλος, λογικά θα δούμε και το επόμενο Star Wars, που για την ώρα έχει την κωδική ονομασία Project Maverick.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*