Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εγγραφείτε τώρα στην PC beta του Second Extinction

*
Το Second Extinction παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Inside Xbox και πλέον μπορείτε να κάνετε εγγραφή για την PC beta. Ο τίτλος θα προσφέρει μάχες με μεταλλαγμένους δεινόσαυρους και για να μπείτε στη δοκιμαστική έκδοση θα πρέπει να κάνετε recruit έναν ακόμη φίλο σας για να κερδίσετε και κάποια rewards. H δυνατότητα δίνεται μέσα από το War Support site (https://www.secondextinctiongame.com/warsupport/), όπου μπορείτε να κερδίσετε και ένα forum avatar. Αν κάνετε recruit ένα φίλο θα αποκτήσετε πρόσβαση στην beta, ενώ αν κάνετε recruit 3 φίλους θα κερδίσετε και ένα nameplate. Αν ο αριθμός φτάσει στους 5 θα αποκτήσετε ένα weapons skin και αν φτάσει στο 7 ένα in-game emote. Το νέο 3-player co-op FPS έρχεται και μπορείτε να δείτε το σχετικό video ξανά, στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*