Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εγκαταλείπει την ανάπτυξη video games o Cliff Bleszinski

*
Η αλήθεια είναι ότι το LawBreakers δεν τα πήγε καλά. Το χειρότερο όμως, είναι ο αντίκτυπος που είχε η αποτυχία στον δημιουργό Cliff Bleszinski, ο οποίος δήλωσε ότι εγκαταλείπει την ανάπτυξη video games. Το ξέσπασμα προήλθε όταν ένας χρήστης του Twitter, ζήτησε επιστροφή των χρημάτων που δαπάνησε για την αγορά του LawBreakers. Εννοείται ότι η δήλωση προκάλεσε το ενδιαφέρον του Τύπου και όταν ο συνιδρυτής της Boss Key ρωτήθηκε αν η αρχική του δήλωση θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά ή όχι, απάντησε απλά, "Τελείωσα".  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Έκανε πάντως και αρκετές δηλώσεις με πολύ ύφος ο συγκεκριμένος όταν έβγαζε το lawbreakers, ας τα λουστεί τώρα. Πάντως του εύχομαι να κάνει ένα διάλειμμα να ηρεμήσει και να επιστρέψει δυναμικά. Χρειαζόμαστε τύπους σαν τον cliff, για παιχνίδια σαν και το Gears, αλλά θέλουμε ένα dev που να μπορεί να στέκει και στα μυαλά του και προσπαθεί να προσφέρει στο κοινό κάτι ωραίο. Αν και δεν τον παω, ελπίζω να γυρίσει γρήγορα.

*