Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εθεάθησαν για Nintendo Switch τα Assassin’s Creed 4: Black Flag και Assassin’s Creed: Rogue

*
Δεν αποκλείεται η κυκλοφορία των Assassin's Creed III Remastered και Assassin's Creed Liberation να αποτέλεσε μόνο την αρχή για την κυκλοφορία τίτλων της σειράς στο Nintendo Switch. Σύμφωνα τώρα με σχετικό listing στο ηλεκτρονικό κατάστημα The Console Club, τα Assassin’s Creed 4: Black Flag και Assassin’s Creed: Rogue έρχονται και στην υβριδική κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Το listing, αναφέρει ένα Assassin’s Creed bundle για Nintendo Switch που περιλαμβάνει τις remastered εκδόσεις των Black Flag και Rogue. Ακόμα αναφέρεται η 6η Δεκεμβρίου που δεν αποκλείεται να αποτελεί την ημερομηνία κυκλοφορίας του πακέτου. Πολύ πιθανό να μάθουμε νεότερα κατά τη διάρκεια του προσεχούς Nintendo Direct.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*