Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ειδησεογραφία για τα παιχνίδια της συλλογής σας από το Steam

*
Όπως είναι γνωστό, στην αρχική οθόνη του Steam μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τυχόν εκπτώσεις που λαμβάνουν χώρα μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην πλατφόρμα ή ακόμα και να δει τις γνώμες άλλων χρηστών για κάποιο παιχνίδι. Όπως φαίνεται, όμως, το Steam σκοπεύει να διευκολύνει ακόμα περισσότερο την κοινότητά του με το Steam News Hub, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να μαθαίνουν όλα τα νέα γύρω από τους τίτλους που κατέχουν στη συλλογή τους ή έχουν προσθέσει στο wishlist τους.

Live streams με τους developers, επερχόμενα updates και expansions, όλα θα βρίσκονται στο νέο news hub, ακόμα και αν πρόκειται για παιχνίδια που προτείνει το ίδιο το Steam σε κάθε χρήστη, ανάλογα με τις προτιμήσεις του, μέσω του συστήματος των recommendations. Φυσικά, θα έχετε τη δυνατότητα να κρύψετε όποια νέα κρίνετε πως δεν σας ενδιαφέρουν.


Το Steam News Hub είναι ακόμα ένα πείραμα του Steam Labs, οπότε δεν βρίσκεται στην τελική του μορφή και πρόκειται να δεχτεί πολλές ενημερώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες, που θα δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές προσωποποίησης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*