Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκ νέου φήμες για Metroid Prime Trilogy στο Nintendo Switch

*
Οι φήμες για ένα πακέτο Metroid Prime Trilogy στο Nintendo Switch υπήρχαν εδώ και καιρό και μια ανάρτηση σε σουηδικό ηλεκτρονικό κατάστημα ρίχνει εκ νέου λάδι στη φωτιά. Το Inet αναφέρει στο σχετικό post που έκανε και ημερομηνία κυκλοφορίας που είναι -σύμφωνα με τις πηγές του- η 19η Ιουνίου. Η Nintendo δεν έχει τοποθετηθεί ιδιαίτερα, ενώ το συγκεκριμένο site είναι από αυτά που έχουν στηρίξει αρκετά ένα τέτοιο ενδεχόμενο με τις αναρτήσεις του. Μάλιστα, ο Nintendo Insider kindzell, ανέφερε πως η Nintendo ετοίμαζε μια ανακοίνωση για το Metroid Prime Trilogy στο Nintendo Direct του Φεβρουαρίου, ωστόσο κάτι τέτοιο πήγε πίσω τελικά. Το Metroid Prime Trilogy κυκλοφόρησε αρχικά στο GameCube, ενώ ακολούθησε και μια έκδοση για το Wii και μετά μία για το Wii U. Οπότε, το ενδεχόμενο να το δούμε και στο Nintendo Switch δεν θα πρέπει να θεωρείται τόσο πολύ… σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*