Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκατοντάδες bans στο Fortnite World Cup

*
Αν νομίζατε οτι οι cheaters δεν θα έβαζαν το χεράκι τους στο Fortnite World Cup, τότε κάνετε μεγάλο λάθος. Όπως ανακοίνωσε η Epic Games εκατοντάδες παίκτες έχουν ήδη αποκλειστεί λόγω πρακτικών που παραβαίνουν τους κανόνες του τουρνουά. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, με δεδομένο οτι παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο των προκριματικών, κάθε εβδομάδα μοιράζονται έπαθλα $1. Μέσω ενός blog post, η Epic ανακοίνωσε οτι 1.100 λογαριασμοί αποκλείστηκαν από το competitive play για 14 ημέρες, επειδή έπαιζαν σε πολλαπλά regions κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Ανάμεσά τους βρίσκοντας 200 άτομα που είχαν κερδίσει κάποιο ποσό, που στη συνέχεια τυς αφαιρέθηκε. Άλλοι 48 αποκλείστηκαν λόγω account sharing και σε αυτούς περιλαμβάνονται 9 νικητές βραβείων. Οκτώ τιμωρήθηκαν για συμμετοχή σε ομάδα, δηλαδή ενώ μετείχαν στο ίδιο match, οργάνωναν τις κινήσεις τους εναντίον άλλων παικτών. Ένας λογαριασμός έλαβε ποινή αποκλεισμού 72 ωρών λόγω αποσυνδέσεων για να μη δίνονται πόντοι σε ανταγωνιστές, ενώ ένας ακόμα αποκλείστηκε δια παντός λόγω χρήσης cheat software κατά τη διάρκεια των ημιτελικών. Μάλιστα, η προσπάθειά του διάρκεσε μόλις πέντε λεπτά, πριν γίνει αντιληπτός από τους ανθρώπους της Epic που κυριολεκτικά ελέγχουν τα πάντα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*