Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπλήξεις υπόσχεται η Avalanche Studios

Το studio πίσω από τη σειρά Just Cause, η Avalanche Studios, υποσχέθηκε αρκετές εκπλήξεις για το 2014, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε τα σχέδιά της για μετακόμιση σε νέα τοποθεσία και επέκταση του studio. Η σουηδική εταιρεία έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία του Mad Max video game για το 2015 και μέσα από τη δουλειά της στο εν λόγω project, οι fans θα μπορέσουν να ζήσουν μια open world εμπειρία που θα συνδέεται με την ταινία Mad Max: Fury Road.



Ταυτόχρονα, θέλουμε να πιστεύουμε πως μία από τις εκπλήξεις είναι η αποκάλυψη του Just Cause 3, το όνομα και το domain του οποίου έχει κατοχυρώσει η Square Enix από τον Απρίλιο. Τα νέα γραφεία της εταιρείας θα βρίσκονται κοντά στα προηγούμενα και θα έχουν χώρο να φιλοξενήσουν 160 προγραμματιστές, οι οποίοι και θα συνεργάζονται με τα άλλα 90 άτομα που δουλεύουν στα γραφεία της Avalanche στη Νέα Υόρκη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*