Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπληκτικά πακέτα στο Humble Gamepedia Online Multiplayer Bundle

Το τελευταίο Humble Bundle, που φέρει τίτλο “Humble Gamepedia Online Multiplayer Bundle”, περιλαμβάνει μια σειρά από free-to-play games, μαζί με starter packs έναντι γενναίας έκπτωσης. Αγοράζοντας το συγκεκριμένο πακέτο, ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα στη φιλανθρωπική οργάνωση Child’s Play -η οποία προσφέρει δωρεές (όπως παιχνίδια και video games) σε νοσοκομεία για παιδιά σε όλο τον πλανήτη- καθώς και στο επίσης μη-κερδοσκοπικό Ίδρυμα The Wikimedia, σκοπός του οποίου είναι να αναπτύξει και να διατηρήσει εγχειρήματα βασισμένα σε wiki, με ανοικτό περιεχόμενο, και να προσφέρει δωρεάν το πλήρες περιεχόμενο αυτών των εγχειρημάτων στο κοινό.



Με μόλις 1 δολάριο(!), μπορείτε να αποκτήσετε starter packs για επικά games όπως τα Awesomenauts, Heroes & Generals (Early Access) - Weekend Warrior Pack, Dirty Bomb - The Ultimate Starter Pack, Curse Premium 30-day subscription, και WildStar - Jumpstart Pack. Όσοι θέλουν να προσφέρουν περισσότερα από 5 δολάρια θα αποκτήσουν όλα τα παραπάνω, καθώς και τα Vertiginous Golf, SMITE - Freya + Pixel Buster Skin, Neverwinter - Humble Pirate Pack, War of the Vikings, και Robocraft (Early Access) - Twin Robot Pack. Οι ακόμα πιο γενναιόδωροι παίκτες, που θα προσφέρουν από 12 δολάρια και άνω, θα αποκτήσουν όλα τα προαναφερθέντα πακέτα, καθώς και τα Dirty Bomb - Humble Bundle Loadout Cards and Cases, Path of Exile - Arctic Crown + Cobra Pet, και το Life is Feudal: Your Own. Χωρίς περαιτέρω σχόλια, βρείτε τα όλα εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*