Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπληκτικό το λανσάρισμα του Fall Guys: Ultimate Knockout για PC

*
Το Fall Guys: Ultimate Knockout της Mediatonic σημειώνει τεράστια επιτυχία όχι μόνο σε PlayStation 4 αλλά και σε PC. Όσον αφορά την έκδοση για PC, αυτή σημείωσε το καλύτερο λανσάρισμα από την κυκλοφορία του Overwatch το 2016. Μάλιστα σε ένα μόνο μήνα, τα έσοδα από το παιχνίδι έφτασαν τα $185 εκατομμύρια.

Συνολικά, τον μήνα Αύγουστο, η βιομηχανία του gaming κατέγραψε έσοδα 10,8 δισ. όσον αφορά τις πωλήσεις ψηφιακού περιεχομενου, με το συνολικό ποσό για το 2020 να έχει φτάσει ήδη τα $82 δισ. Πρόκειται για αύξηση 16% σε σχέση με ακριβώς έναν χρόνο πριν. Επιπλέον, αθλητικοί τίτλοι όπως τα Madden 21, NBA 2K21 και PGA Tour 2K21 είχαν μόνο τον Αύγουστο έσοδα $321 εκ.


Αύξηση και για το Fortnite και μάλιστα της τάξης του 76% σε σχέση με τον Ιούλιο, κάτι που οφείλεται κυρίως στην έλευση της ομάδας των Avengers.

Τέλος στις αγορές παιχνιδιών για φορητές συσκευές, συνεχίζει να κυριαρχεί το Pokemon GO, που σε σύγκριση με το προηγούμενο υψηλό του τον Αύγουστο του 2016, σημείωσε άνοδο κατά 25%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*