Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπτώσεις με πρωταγωνιστή το Cyberpunk 2077 στο GOG

*
Αν δεν είστε στην κατηγορία των gamers που περιμένουν ανυπόμονα το Elden Ring ή το Horizon Forbidden West, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές του GOG για το νέο έτος. Μπορείτε να πάρετε έκπτωση μέχρι και 90% σε περισσότερα από 2500 παιχνίδια, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι το Cyberpunk 2077 το οποίο προσφέρεται με έκπτωση 50%. Άλλο honorable mention των εκπτώσεων είναι το Witcher 3: Wild Hunt το οποίο πωλείται με μειωμένη τιμή 80%! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα από τα καλύτερα open world RPG της περασμένης γενιάς μόνο με €8. Το Control κοστίζει 70% λιγότερο, και περιλαμβάνει τα 2 expansion. To Metro Exodus: Gold Edition λαμβάνει έκπτωση 63%. Αυτοί είναι λίγοι μόνο από τους τίτλους που μπορείτε να βρείτε σε εξαιρετικές τιμές στο GOG αν παίζετε σε PC. Μπορείτε να δείτε όλη τη λίστα στο “New Year Sale” του GOG που θα τρέξει ως τις 31 Ιανουαρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*