Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκρηκτικό launch trailer για το Bomb Chicken

*
To Bomb Chicken είναι ήδη διαθέσιμο και η developer Nitrome κυκλοφόρησε ένα εκρηκτικό launch trailer για το action platformer game. Πρωταγωνιστής είναι ένα κοτόπουλο, που αντί για αβγά αναπαράγει βόμβες. Μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή, οι παίκτες θα βιώσουν τη σκοτεινή πραγματικότητα της αλυσίδας ταχυφαγείων BFC και έχουν στη διάθεσή τους άπειρες βόμβες, χάρη σε ένα φρικιαστικό ατύχημα με μπλε καυτή σάλτσα. Οι παίκτες μπορούν να τοποθετούν αβγά σε ψηλά σημεία των επιπέδων και στη συνέχεια να τα κλωτσάνε προς το προσωπικό ή σε επικίνδυνα ζώα. Επιπλέον, μπορούν να σκάβουν δημιουργώντας αναχώματα που θα αποδειχτούν καίρια για την άμυνά τους. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer, το παιχνίδι είναι γεμάτο παγίδες, bosses και κακούς τύπους, ενώ υπάρχουν τρεις τεράστιοι κόσμοι προς εξερεύνηση. Το Bomb Chicken κυκλοφορεί για το Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*